Conferința națională cu participare internațională Repere teoretice și bune practici în psihologie - a 2 a Editie

Danubius University June 1, 2022 – June 5, 2022

"Prosalvita", program de prevenire şi asistenţă psihologică şi socială a adictiilor

si Institutul pentru Cercetarea Tulburarilor din spectrul autist

in colaborare cu Universitatea Danubius din Galati

vă invită la cea de a doua editie a Conferinței naționale cu participare internațională "Repere teoretice și bune practici în psihologie" - RTPP 2022.

Conferința națională cu participare internațională "Repere teoretice și bune practici în psihologie - 2022” un proiect de suflet pe care l-am dorit și proiectat de multă vreme pentru comunitatea științifică și pentru practicieni.

Vom reuni specialiști din ramurile psihologiei și psihoterapiei, atât din țară cât și de peste hotare, pentru a pune bazele unei rețele de profesioniști, care sub egida interdisciplinarității sa promoveze bunele practici și rigoarea științifică în diferitele și frumoasele domenii ale psihologiei.

Într-un cadru modern și interactiv, aducem laolaltă speakeri cu abordări atât ale fundamentelor și bazelor psihologiei, acces la ultimele studii, cât și noi tendințe și viziuni în domeniu.

Ne bucurăm de suportul academic și implicarea Universității ”Danubius” din Galați, un actor educațional important în comunitatea gălățeană, promotor și precursor al multor proiecte cu impact social și aport valoric în comunitate. Deschiderea, implicarea și grija pentru creșterea comunității locale ale profesioniștilor de la Universitatea ”Danubius” din Galați ne-a impresionat, și pentru acestea, le mulțumim!

Conferința ”Repere teoretice și bune practici în psihologie - 2022” este un eveniment pentru comunitatea profesioniștilor în psihologie la care vă așteptăm cu drag!

Conferinta este acreditata cu 40 de puncte CPR!

 

Taxa de participare este de 350 de lei si poate fi achitata prin virament.

Costul este 350 lei pentru psihologi, 200 lei pentru profesori in invatamantul preuniversitar. Cei ce vor solicita diploma cu credite CPR vor achita taxa de 350 lei chiar daca detin si titulatura de profesor.

Ultima zi de inregistrare: 31 mai 2022

Detaliile Contului sunt dupa cum urmeaza:

Asociatia "Se Poate Si Altfel"

CIF: 32742644

Adresa: Medgidia, Str. Grivitei nr. 1

IBAN: RO20 RNCB 0141 1678 7995 0001

deschis la Banca Comercială Română.

Pentru inscriere este nevoie de dovada platii.

Pentru a participa la conferință, cei interesați sunt rugați să acceseze Formularul înscrierii.

Lucrarile vor fi prezentate exclusiv online, pe platforma ZOOM.

La editia de anul acesta participantii vor trimite lucrarea scrisa alaturi de un video de 15 minute care va contine prezentarea lucrarii, la adresa de e-mail: danarobu@univ-danubius.ro, cu subiectul: "Lucrare si prezentare RTBPP 2022".

Prezentarile vor putea fi accesate de catre participanti pe siteul Conferintei, la Presentations. Prezentarea va ramane activa timp de o luna. Lucrarile scrise vor fi publicate in volumul conferintei, cu ISBN.

 


Conference Information