Conferința națională cu participare internațională Repere teoretice și bune practici în psihologie - 1 Editie

Universitatea Danubius din Galati April 7, 2021 – April 11, 2021

Institutul pentru Cercetarea Tulburarilor din spectrul autist si "Prosalvita", program de prevenire şi asistenţă psihologică şi socială a adictiilor in colaborare cu Universitatea Danubius din Galati vă invită la Conferința națională cu participare internațională Repere teoretice și bune practici în psihologie - RTPP 2021.

Conferința națională cu participare internațională "Repere teoretice și bune practici în psihologie - 2021” este prima conferință de psihologie din Galați, un proiect de suflet pe care l-am dorit și proiectat de multă vreme pentru comunitatea științifică și pentru practicieni. 

Vom reuni specialiști din ramurile psihologiei și psihoterapiei, atât din țară cât și de peste hotare, pentru a pune bazele unei rețele de profesioniști, care sub egida interdisciplinarității sa promoveze bunele practici și rigoarea științifică în diferitele și frumoasele domenii ale psihologiei.

Volumul Evenimentului se regaseste pe siteul Editurii Universitare Danubius:

REPERE TEORETICE SI BUNE PRACTICI IN PSIHOLOGIELectura placuta!

Într-un cadru modern și interactiv, aducem laolaltă speakeri cu abordări atât ale fundamentelor și bazelor psihologiei, acces la ultimele studii, cât și noi tendințe și viziuni în domeniu.

Ne bucurăm de suportul academic și implicarea Universității ”Danubius” Galați, un actor educațional important în comunitatea gălățeană, promotor și precursor al multor proiecte cu impact social și aport valoric în comunitate. Deschiderea, implicarea și grija pentru creșterea comunității locale ale profesioniștilor de la Universitatea ”Danubius” Galați ne-a impresionat, și pentru acestea, le mulțumim!

Conferința ”Repere teoretice și bune practici în psihologie - 2021” este un eveniment pentru comunitatea profesioniștilor în psihologie la care vă așteptăm cu drag!

 

Participarea integrala la conferinta va aduce 40 de credite fiecarui participant.

 

Taxa de participare este de 200 de lei si poate fi achitata prin virament. 

Detaliile Contului sunt dupa cum urmeaza:

Asociatia "Se Poate Si Altfel"

CIF: 32742644

IBAN: RO20 RNCB 0141 1678 7995 0001

deschis la Banca Comercială Română.


Pentru inscriere este nevoie de dovada platii. 

Pentru a participa la conferință, cei interesați sunt rugați să acceseze Formularul înscrierii.

 


Conference Information